Oferujemy:

  • duża sala
  • mała sala
  • restauracja & bar

(imprezy organizujemy maksymalnie do 100 osób)

Organizujemy:

  • wesela
  • przyjęcia
  • urodziny
  • imprezy okolicznościowe
  • stypy (do 120 osób)
  • konferencje
  • spotkania biznesowe
  • ceteringi z obsługą
  • i inne

(na wszystkie uroczystości w tym wesela w ofercie: strojenie sali, udekorowanie stołów oraz nakrycia na krzesła)

Menu do wybor podczas organizowanych uroczystości

ZUPA -200ML

-ROSÓŁ Z MAKARONEM

-BARSZCZ  Z PASZTECIKAMI

-ZUPA KREM ( z pomidorów, z brokułów)

DANIA OBIADOWE:

– SCHAB Z KOŚCIĄ NA KAPUŚCIE

-SCHAB PANIEROWANY Z SŁONECZNIKU

-DEVOLAY

-KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE PIECZARKOWYM

-ZAWIJANIEC Z KARKÓWKI Z KISZONA KAPUSTĄ

– ZRAZ WOŁOWY*, WIEPRZOWY

-PIRGOS*( polędwiczki grillowane z kabaczkiem i mozzarella)

-UDKA Z KACZKI*

-PIERŚ GRILLOWANA Z CZERWONYM PESTO, POMIDOREM I MOZZARELLĄ

-ROLADKA DROBIOWA ZE SZPINAIKIEM I FETĄ

– SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ

-PIERŚ PANIEROWANA Z SEZAMIE

-PIERŚ ZAPIEKANA Z PIECZARKAMI I SEREM

-ŻEBERKA W SOSIE BARBEQUE

DODATKI:  ZIEMNIAKI GOTOWANE LUB PIECZONE, FRYTKI, KULKI

SURÓWKI: Z BIAŁEJ KAPUSTY, Z MARCHEWKI, Z SELERA, Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ, BURACZKI, WARZYWA NA PARZE

KAWA+ CIASTO:

-SZARLOTKA Z LODAMI

-PUCHAREK  LODÓW Z OWOCAMI

-MUS OWOCOWY Z GAŁKĄ LODA I BITĄ ŚMIETANĄ

-CIASTA: JABŁECZNIK, SERNIK(złota rosa, krakowski, zwykły z rodzynkami, z brzoskwiniami, Izaura), ANANASOWIEC, FILADELFIA, 3-BIT, Z GALARETKĄ I OWOCAMI, MAKOWIEC, PLEŚNIAK, SZREK,

ZAKĄSKI:

-KORECZKI

-ŚLEDZIK Z CEBULKĄ,

-BABECZKI Z PASTĄ Z MAKRELII LUB TUŃCZYKA

-KLOPSIKI W OCCIE, KLOPSIKI  Z JABŁKIEM I CEBULĄ W SOSIE POMIDOROWYM

-GALAT Z KURCZAKA

-PÓŁMISEK MINI FAST FOOD(mini pizza, mini wrapy, mini hamburgery)

-PÓŁMISEK ZAKĄSEK( Z CIASTA FRANCUSKEIGO, Z TORTILLI, ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM)

-PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH (ROLADKI, BOCZEK, KARKÓWKA, POLĘDWICZKA, SCHAB, PIERŚ GRILLOWANA)

-TATAR WOŁOWY*

-RYBA W GALARECIE, RYBA PO JAPOŃSKU, RYBA  PO GRECKU

-SZYNKA ZAWIJANA

SAŁATKI: LA TUNA, CEZAR, GRECKA, JARZYNOWA, MAKARONOWA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM, RYŻOWA  Z KURCZAKIEM, Z BROKUŁA, SAŁATKA CURRY, Z SELERA KONSERWOWEGO

KOLACJA:

-GOLONKA NA KAPUŚCIE

-LECZO, BIGOS, STROGONOW

-SZASZŁYKI DROBIOWE

– RYBA A’LA PO GRECKU NA CIEPŁO

-MIĘSA PODANE POWYŻEJ

-ZUPY: ŻUREK, FLAKI, WĘGIERSKA, POROWA, BARSZCZ