Oferujemy:
- duża sala
- mała sala
- restauracja & bar
(imprezy organizujemy maksymalnie do 100 osób)
Organizujemy:
- wesela
- przyjęcia
- urodziny
- imprezy okolicznościowe
- stypy (do 120 osób)
- konferencje
- spotkania biznesowe
- ceteringi z obsługą
- i inne
(na wszystkie uroczystości w tym wesela w ofercie: strojenie sali, udekorowanie stołów oraz nakrycia na krzesła)
ZUPA -200ML
-ROSÓŁ Z MAKARONEM
-BARSZCZ Z PASZTECIKAMI
-ZUPA KREM ( z pomidorów, z brokułów)
DANIA OBIADOWE:
– SCHAB Z KOŚCIĄ NA KAPUŚCIE
-SCHAB PANIEROWANY Z SŁONECZNIKU
-DEVOLAY
-KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE PIECZARKOWYM
-ZAWIJANIEC Z KARKÓWKI Z KISZONA KAPUSTĄ
– ZRAZ WOŁOWY*, WIEPRZOWY
-PIRGOS*( polędwiczki grillowane z kabaczkiem i mozzarella)
-UDKA Z KACZKI*
-PIERŚ GRILLOWANA Z CZERWONYM PESTO, POMIDOREM I MOZZARELLĄ
-ROLADKA DROBIOWA ZE SZPINAIKIEM I FETĄ
– SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ
-PIERŚ PANIEROWANA Z SEZAMIE
-PIERŚ ZAPIEKANA Z PIECZARKAMI I SEREM
-ŻEBERKA W SOSIE BARBEQUE
DODATKI: ZIEMNIAKI GOTOWANE LUB PIECZONE, FRYTKI, KULKI
SURÓWKI: Z BIAŁEJ KAPUSTY, Z MARCHEWKI, Z SELERA, Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ, BURACZKI, WARZYWA NA PARZE
KAWA+ CIASTO:
-SZARLOTKA Z LODAMI
-PUCHAREK LODÓW Z OWOCAMI
-MUS OWOCOWY Z GAŁKĄ LODA I BITĄ ŚMIETANĄ
-CIASTA: JABŁECZNIK, SERNIK(złota rosa, krakowski, zwykły z rodzynkami, z brzoskwiniami, Izaura), ANANASOWIEC, FILADELFIA, 3-BIT, Z GALARETKĄ I OWOCAMI, MAKOWIEC, PLEŚNIAK, SZREK,
ZAKĄSKI:
-KORECZKI
-ŚLEDZIK Z CEBULKĄ,
-BABECZKI Z PASTĄ Z MAKRELII LUB TUŃCZYKA
-KLOPSIKI W OCCIE, KLOPSIKI Z JABŁKIEM I CEBULĄ W SOSIE POMIDOROWYM
-GALAT Z KURCZAKA
-PÓŁMISEK MINI FAST FOOD(mini pizza, mini wrapy, mini hamburgery)
-PÓŁMISEK ZAKĄSEK( Z CIASTA FRANCUSKEIGO, Z TORTILLI, ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM)
-PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH (ROLADKI, BOCZEK, KARKÓWKA, POLĘDWICZKA, SCHAB, PIERŚ GRILLOWANA)
-TATAR WOŁOWY*
-RYBA W GALARECIE, RYBA PO JAPOŃSKU, RYBA PO GRECKU
-SZYNKA ZAWIJANA
SAŁATKI: LA TUNA, CEZAR, GRECKA, JARZYNOWA, MAKARONOWA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM, RYŻOWA Z KURCZAKIEM, Z BROKUŁA, SAŁATKA CURRY, Z SELERA KONSERWOWEGO
KOLACJA:
-GOLONKA NA KAPUŚCIE
-LECZO, BIGOS, STROGONOW
-SZASZŁYKI DROBIOWE
– RYBA A’LA PO GRECKU NA CIEPŁO
-MIĘSA PODANE POWYŻEJ
-ZUPY: ŻUREK, FLAKI, WĘGIERSKA, POROWA, BARSZCZ